U kunt de juiste schakel zijn in ons nationale electriciteitsnetwerk. Op momenten dat er veel energie wordt opgewekt, op de dagen dat de wind hard waait en de zon veel schijnt zou u eigenlijk het meeste energie moeten gebruiken en zelf niet moeten opwekken. Hiervoor is de SolarEdge ONE ontwikkeld. SolarEdge ONE is een innovatief, cloudgebaseerd Energie Optimalisatie Systeem dat is ontworpen om zich in realtime automatisch aan te passen aan de energiebehoeften en -voorkeuren van elk huis. Het werkt naadloos samen met SolarEdge-omvormers en batterijen als onderdeel van het SolarEdge Home-ecosysteem. SolarEdge ONE kan worden gezien als een persoonlijke energie-AI-assistent die gegevenspunten gebruikt om optimale energiebeslissingen te nemen voor elke specifieke woning, lees hier hoe: Solar Magazine – SolarEdge ONE.